Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68628
Aurora Borealis
Participant

Aurinkoutu ja Maggie, tänne vaan mukaan kirjoittelemaan kaikenlaisia ajatuksia, se helpottaa.
Ilkimys tämä tauti on, pahimmasta päästä. Sen kanssa on vain pakko pärjätä jotenkin, kun muutakaan ei voi.

Mulla oli tänään kahdeksas doketakseli tiputus, kolmen viikon päästä taas seuraava. Kuinka kauan nämä jatkuu, siitä ei ole tietoa. Kolmen viikon päästä on myös vastetutkimukset, lääkärin vastaanoton jälkeen on viisaampi. Yritän olla ajattelematta noita tutkimuksia ja lääkäriä. Sehän tässä on kurjaa, kun kolmannen viikon hoidon jälkeen on hyvässä kunnossa ja jaksaa tehdäkin jotain, niin heti kohta alkaa uusi kierros. Mutta jospa näistä hoidoista olisi apuja. Sitä vähän olen ihmetellyt, kun kaksissa viimeisissä labroissa ASAT näytteen kohdalla luki, että näyte hemolyyttinen, eikä arvoa näin ollen saatu. Silti hoidot toteutettiin suunnitellusti. Tosin ALAT antaa myös tietoa maksan toiminnasta, se oli viitearvojen sisällä. AFOS on ollut hieman koholla koko ajan aina ensimmäisestä syövästäni asti. Liekö siellä luustossa ne uinuvat sielut kuitenkin vaikuttaneet kaksikymmentä vuotta. Tämä on tätä ajatusleikkiä.

Ronja, et tosiaankaan ole ajatuksesi kanssa yksin. Mulla on ihan sama juttu. Kohta ei löydy vaatetta päälle pantavaksi, mutta eihän sitä kannata uusia ostaa, eihän niitä ehdi kuitenkaan pitää. Hienoa, että Valonen on varannut kaksikin matkaa keväälle. Pitäisi ottaa hänestä mallia, itse kun ei osaa eikä uskalla tehdä mitään tulevaisuuden suunnitelmia.

Ronja ja Sohvi, hyvä, että teille löytyi lääke, joka auttaa kipuihin. Mitäs tulevalle Ronja-mummulle kuuluu, joko alkaa vauvan yksiö käymään ahtaaksi? Toivottavasti pääset pian nuuskuttelemaan vauvan hajua.

Voimahalit ja rutistukset teille kaikille. Ja mahdollisimman paljon hyviä uutisia tälle alkaneelle vuodelle.
T. Aurora