Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#68597
Elina7
Participant

Hei ! Olen uusi tällä palstalla. Minulla on todettu pitkälle edenneet munasarja-ja vatsasyöpä 5.12.2019 . Valkovuotoa oli ollut 2 1/2 vuotta, jona aikana tehtiin kaikki mahdolliset gynekologiset tutkimukset. Mitään elimellistä syytä ei löydetty.Viime syyskuussa tuntui joogatessa kovaa kipua. Gynekologin uä-tutkimuksessa kaikki ok,paitsi vatsan alaosassa nestettä. Kolmen kuukauden odotusten ja tutkimusten jälkeen tietokonekuvauksessa paljastui shokkiuutinen. Leikkaus on kiireellinen, mutta jonon ja erityisesti joulupyhien takia leikkausaika on siirtynyt näin pitkälle.

Odottaminen on tuskallista, aiheuttanut syvää masennusta ja pelkoa. Olen lapseton, yksin asuva sinun 72 v ja . Neljän vuoden aikana olen kokenut joka vuosi haavereita, joten nykyään en uskalla liikkua ulkona enkä mennä tutkimuksiin yksin. Masentuneena makaaminenkin heikentää tasapainoa.

Olisin kiinnostunut tietämään kuinka kauan olette joutuneet odottamaan leikkausta diagnoosin jälkeen? Miten kestitte/kestätte odotuksen?Miten pian toivuitte leikkauksesta?- Voimia kaikille kohtalotovereille ! T. Unnukka