Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#68593
pelko
Participant

Kiitos Pauliina78! Tiedän, ettei itseään syyttäminen auta tässä tilanteessa yhtään, mutta silti päässä pyörii, että oma vika. Olen viimein oppinut hölläämään elämässä ja ”heti”, kun joku asia jää tutkimatta niin se kostautuu. Nähtäväksi nyt vain jää kuinka pahasti. Harmittaa, ettei minua ole ohjattu papaan edes imetyksen jälkeen, kun uusin pillerireseptiä. Sellainen tunne, että kaikki pitäisi tajuta itse, olet sitten lääkärissä tai rautakaupassa.

Vaikka todennäköisyydet ovat omalla puolella niin joku on silti aina se poikkeus, jolla onkin syöpä. Sinäkin olit. Kaikkein pelottavinta on, että sairaus on niin pitkään oireeton. Mitä, jos syöpä onkin siis jo pitkällä? Olen kuullut, että pitkällä olevissa tapauksissa olisi hyvin varmasti verenvuotoa, mutta ei aina. Ajattelen, että ihan sama vaikka kohtu ja kaikki lähtee, kunhan pieni tyttöni saa pitää äitinsä.

Osaisinpa suhtautua tähän kevyemmin, sillä tämä odottaminen käy sietämättömäksi. Kolposkopia ei varmasti auta yhtään, sillä sen jälkeen saa odotella vielä pidempään.

Onneksi sulla on nyt hyvä tilanne operaatioiden jälkeen.