Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

#68580
Elina7
Participant

Hei Ronja ! Kyselin Husista monesta paikkaa kriisiapua, mutta en tänään onnistunut saamaan. Jokin neuvontapuh. vastaa vaan arkisin klo 9-10. Jatkan etsiskelyä maanantaina.- Minulla on läpimitaltaan n. 7 cm syöpä vasemmassa munasarjassa. Vatsassa on 20 cm: n pituinen. 2-3 cm paksu syöpäkasvain, joka peittää osittain ison kananmunan kokoisen palleatyrän. Kun minulla on vielä refluksitauti, syöminen tuottaa ongelmia. Palleaa polttaa enemmän tai vähemmän kaiken syömisen jälkeen, vaikka olen karsinut ärsyttäviä ruokia. Kaksi kertaa poltot ovat johtaneet niin rajuun pahoinvointiin, että olen joutunut menemään ambulanssilla päivystykseen. Vatsan estolääkkeet ja Gaviscon ovat hillinneet jonkin verran polttoja. Vatsapeitteessä on kauttaaltaan nestettä ja myös kohdun takaosassa.

Syöpää ei näy suolistossa. mutta lantion alueella ,joten ehkä joudutaan sittenkin poistamaan osa suolta ja saan avanteen ! TT-tutkimuksessa 3.12 ei näy onneksi syöpä levinneen muihin sisäelimiin eikä keuhkoihin. Kaulan pattien arvellaan olevan . kyhmystruumaa, johon palataan myöhemmin. Vasta leikkauksessa näkyy mitä kaikkea sisälläni on ja mitä tehdään.

Pelkään leikkauksen mahdollisia komplikaatioita ja jälkeen päi tuleviakipuja ja lääkkeitä. Minullaon herkkä elimistö lääkkeillekin