Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

#68561
ronja
Participant

Sain lähetteen onkologialta hoitajan tai lääkärin lähetteellä muistaakseni. Voi se järjestyä soittamallakin HUS syöpäklinikan päiväosaston sihteerille. Numero löytyy netin kautta. Tai HUS vaihteesta voi kysyä yhdistämään. Voisivat ainakin sanoa mistä saa lähetteen. Espoossa toimii myös kriisipuhelin hyvin 24/7

Mä en miellä tupakointia itsetuhoisuuteen. Se on riippuvuus samoin kun mulle on esim.kahvi. Tulee kamala päänsärky jos en saa kahvia aamulla.
Olen joskus tupakoinutkin ja päässyt siitä vaivalla eroon. Hankalaa sekin oli. Jotenkin tuntuu että nyt pitäisi olla armollinen itselleen. Voihan sitä vähentää pikkuhiljaa ja ottaa vaikka nicorettea tms korviketta edes väliin ja tehdä siitä plään mutta tuossa tilanteessa missä sinäkin Elina7 nyt olet on,on ns. haastava projekti. Vaatii suunnittelua.

Ymmärrän hyvin, että ajattelet nyt ettet selviä. Itekin suunnittelin heti kohta sairastuttuani hautajaisia, lauluja, muistotilaisuutta. Arkkujakin katselin.
Puhuin asiasta kauhistuneille kavereillekin vaikka näin kauhua heidän silmissään ja voimattomuutta. Sitä olin itsekkin täynnä. Nyt on laulut ja muut unohtuneet. Lapset pättää sitten miten junailevat asiat.

Kaikkeen tottuu. Tähänkin tottuu. Vastetutkimukset 3 kk välein. Hoitoa on saatavana ja munasarjasyöpään on keksitty uusi täsmälääke, luin jostain. Tosin siinä on haasteita korvattavuuksien kanssa ja on kallis. Missä sinulla on tuo vatsasyöpä, suolistossa vai mahalaukussa ja kuinka pitkälle on levinnyt? Sehän kertoo paljon tilanteestasi. Mulle sanottiin aikoinaan et vaikka vähän olis levinnytkin niin saavat sen kiinni. Sitä ei tuossa vaiheessa osaa kukaan sanoa tai tietää.

Noh mutta voimia sinulle Elina7. terv. Ronja

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 7 months sitten ronja.