Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät munasarja -ja vatsasyöpä Vastaa viestiketjuun: munasarja -ja vatsasyöpä

#68560
Elina7
Participant

Kiitos Ronja viestistäsi ! Ihan tuli itku silmään kun vastasit. Minulla on kyllä muutama terve ihminen, jolle olen kertonut syövistäni. Olen vaan kokenut, etteivät he ymmärrä tuskaani ja masennustani tässä kriisissä enkä halua rasittaa heitä. Joten vertaistukea tarvitsen. Olin tänään Naisten klinikalla lääkärissä ennen leikkausta 22. 1.Lääkärit ja hoitajat olivat asiallisia ja ymmärtäväisiä, muttei eihän ollut aikaa purkaa sisintään kuin ”otsikoiden ”. Sain suoraa puhetta miten tupakointi ja merkittävä ylipaino aiheuttavat riskejä ja mahdollistavat komplikaatioita. Tuntuu mahdottomalta lopettaa tupakointia nyt, vaikka se pahentaa vatsaoireita hirveästi.

Olen tullut siihen tulokseen, että myrkyttämällä tupakalla olen itsetuhoinen kun en muuten sitä ole. On tullut mieleen haluanko pohjimmiltani kuolla ja mieluiten ilman tuskia. Mitään itsemurha-ajatuksia ei minulla ainakaan vielä ole. Kun on lääkkeitten avulla helpompi olo, ahdistus ja epätoivo nousevat pintaan ja kaikki elämässä koetut rankat asiat. Olen tehnyt itseni kanssa paljon töitä. Nyt tuntuu,että kaikki on mennyt hukkaan kun olen vajonnut tällaiseen mielen tilaan. Pitääkö vaikea elämä loppua näin kärsien ? Jotenkin minulla on kohtalonomainen tunne, etten selviä sairaudestani enkä kestä kärsimistä. Olen yleensä sisukas ihminen, mutta nyt lamaantunut taistelemaan ja olemaan positiivinen.

Miten sait apua Husin psykiatrilta ? Mihin pitäisi ottaa yhteyttä ?- Voimia sinullekin. Nyt taitaa kirjoitustila loppua. T. Elina