Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät letrozol ratiopharm kokemuksia Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät letrozol ratiopharm kokemuksia Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

#68558
Friidu
Participant

Hei
Kerron nyt omat kokemukset tähän asti Letrozolista.
Aloitin sen syönnin 2019 marraskuun alussa, kun sädehoito käynnistyi. Kävely ja liikkuminen ollut siitä alkaen kivuliasta. Lääkitys tauolla kolmisen viikkoa joulun yli. Kivut jatkuivat tauon aikanakin, eikä niihin oikein auta mikään. Sitkeästi on vain yritettävä liikkua.
Aluksi luulin että hoitojen aikainen liikkumattomuus aiheuttaa ohimenevät lihaskivut mutta kun kivut vain jatkuvat liikkumisesta ja kuntoilusta huolimatta niin jostain muustahan tämä johtuu. Olen myös miettinyt ovatko nämä kivut osittain myös sytohoitojen pitkäaikaisvaikutuksia? Itselläni kivut lähinnä lantiosta jalkapohjiin. Kuukauden taas kokeillaan ja sitten muutetaan kyllä lääke, jos ei kivut hellitä.
Lääke lisäsi myös kuumia aaltoja ja hikoilua niin paljon että yö unet jäivät vähiin. Sain Venlaflaxinia kokeeksi, joka tehosikin aaltoihin hyvin mutta lisäsi unettomuutta niin että yöllä ajattelin jo alkaa pullan paistoon. Nyt on se lääke jäissä ja uni vaje paikattu. Kyllä näillä lääkkeillä on niin paljon sivuvaikutuksia ettei näitä huvikseen syö. Toivottavasti pitävät kuitenkin taudin pois.