Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

#68539
Aurora Borealis
Participant

Sohvi, onpas kurjaa tuo sun kipuilu, onneksi on nyt tehokkaammat dropit.
Et ilmeisesti ole halunnut lyhyttä breikkiä töistä, kun sinne kerrot raahautuvasi. Olet urhea ja sitkeä. Erikoinen on tämä tauti, sinun uinuvasi oireilee noin voimakkaasti, ja minulle ei uinumisesta ole puhuttu mitään, ja tällä hetkellä ei luustokipua. Juilimista siellä täällä on kyllä, mutta laitan ne vanhan ja ränsistyneen asumukseni piikkiin. Juurikin hetki sitten piti käydä pilleripurkilla.
Hyvinkö ihosi on kestänyt säteitä?

Hopeasiili, hampaat ja leuat minullakin kipuilee. Ensin ajoitin ne Xgeva pistoksiin, mutta nyt olen huomannut, että taitaakin johtua sytoista. Eihän tässä enään tiedä, mikä johtuu mistäkin. Mieli tekee kyllä kepposia.

Omat luustokipuni ovat tällä hetkellä poissa, enkä ole vielä sädetystä tarvinnut. Loppiaisen jälkeen taas syto, taitaa olla jo yhdeksäs doke. Elämänlaatu tässä hieman kärsii, kun vointi menee hoitojen jälkeen kehnoksi. Mutta en valita, pääasia jos jarruttelevat solujen leviämistä ja kasvamista.

Yritetään pärjätä näiden kanssa ja pitää mieli korkealla. Toivotaan, että uusi vuosi tuo tullessaan meille kaikille parempaa oloa. Jaksamista.