Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

#68538
Sohvi
Participant

HopeaSiili, oikein mukava kun kirjoitit tähän. Olen järkyttynyt ettei sinulle sitä levinneisyystutkimusta tehty. Olet monesti kertonut, että asut kaukana kaikesta ja siitä onkin pitänyt anteeksi pyytää, kun minä vaan Noonia ehdottelen ja tosiaan, ei edes tajua kuinka helposti pääsin takaisin hoitopolulle, se on helppoa täällä HUS piirissä, sitä ei edes aina ymmärrä.

No, jalkakivut koveni tosi hurjasti, niin paljon, että konkkaan aika rajusti. Se luustopiikki ja hormonipiikki ei ainakaan mitään auttanut. Olen ruvennut ottamaan enemmän noita särkylääkkeitä ja olikin hyvä kun hoitajaystäväni kysäsi mitä syön ja kun kerroin, niin ihmetteli, että aika kevyet kipulääkkeet. No minä vaan olen lisännyt määriä, mutta ei niitäkään voisi ihan älyttömästi ottaa. Yöt on olleet karseita ja töissä raahaudun vaan työpisteelleni ja liikun vain pakolliset kuviot.

Sädelääkäri ”lupaili”, että kivut helpottavat säteiden myötä ja tämä on minun oljenkorteni. Puhuin tänään ensimmäisen säteen aikaan tuosta mun kipulääkkeistä ja nyt sainkin toiset, pitkä-ja lyhytkestoiset oxyt. Sain loput säteet aamuun, mikä on aivan ihanaa, joten ensi viikon perjantaina on jo viimeinen säde ja sitten vain toivon, että pääsen taas liikkumaan.
Oikein hyvää loppuvuotta! Voikun joku jolla metastaaseja olisi minun ja Auroran lisäksi, kirjoittelisi tänne. En kai voi olla ainoa, jolla ne uinuu??