Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68483
Sohvi
Participant

Hei ystävät,
Auroralle onnea lapsenlapsesta. Päiväsi on helppo muistaa kun minulle erittäin läheisellä henkilöllä on samana päivänä synttärit.
Ronja-voi miten surullista. En ole koskaan ajatellut millaisia henkilöitä tukihenkilöt ovat, ehkä jotenkin olen miettinyt, että he ovat itse täysin terveitä. Toisaalta kun itse on kokenut tätä, osaa suhtautua toisiin varmasti erilailla.

Siitä kirjoittamisesta. Viime vuonna päätin tosiaan kirjoittaa, miten hoidot etenee ja mietteitä muutenkin. Kun kaikki meni hyvin, kirjoittaminen jäi. Olihan sielläkin pohdintaa, minkä olisi voinut jättää, mutta revin kaikki sivut pois ja aloitin nyt puhtaalta pöydältä. Olen välillä kirjoittanut sinne ihan mitä tulee mieleen ja varoittanutkin kirjaa lukevaa, että tämä on ajatuksen virtaa. Katotaan nyt sitten revinkö nuokin joskus pois, vai pidänkö yllä. On siellä välillä niin ”ahdistavaakin” pohdintaa, että onko sitä sitten jäljelle jääneiden kiva lukea…joskus. Tai jos olen tässä kroonisena(hyvinvoivana) pelissä mukana vielä 10 vuotta, niin onko noita järkeä lukea. Mutta kirjoittaminen helpottaa, nimenomaan käsinkirjoitettu, ehkä enemmän itselleen.
Itse olen tällä hetkellä taas niin hyvillä mielin (Aurorako kirjoitti, että on tämä sellaista aallonpohjaa ja välillä harjalla menoa) kun olen nyt rampannut taas missä, mutta kirjoitan tuonne toiseen ketjuun siitä.
Hyvää joulunaikaa kaikille !