Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

#68470
Aurora Borealis
Participant

Sohvi, mulla on metarit oikeassa lapaluussa, ja luun ympärillä olevassa pehmytosakudoksessa. Kylkiluussa on yksi epäilyttävä piste, mutta sitä ei ole varmistettu etäpesäkkeeksi. Varsinainen kasvain on hoitojen myötä pienentynyt, ja kaulan suurentuneet imusolmukkeet ovat hävinneet.
Kivut ovat esiintyneet kuitenkin oikeassa olkapäässä. Lonkathan ne on kipeät, ja kävelylenkit on lyhyitä. Mulla on kyllä keinonivelet molemmissa lonkissa, mikä lienee lopulta syy lonkkien vaivaan. Lonkat on kyllä kesällä kuvattu. Ja onhan näitä ct-kuvauksiakin jo takana päin. Mene ja tiedä.

Leukaluun kipu alkoi kolmannen piikin jälkeen. En osannut edes yhdistää sitä Xgevaan ennen kuin sitä seuraavalla kerralla. Luulin vain alkavaksi flunssaksi, kun tuikki myös korvaan. Tänään otin asian puheeksi, kun kävin sytossa. Hoitaja aikoi jutella lääkärin kanssa, pitääkö leuat ja hampaat kuvata kaiken varalta. Ehdin yhden Xgevan saada ennen seuraavaa hoitoa, joka siis taas kolmen viikon päästä. Näkeepä, tuleeko siitä samanlaiset tuntemukset.

Nyt taas suolistokipua odotellen mennään kohti joulua.