Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

#68447
Aurora Borealis
Participant

Sohvi, Hienoa, kun aloitit uuden ketjun. Itsekin olen miettinyt, ettei näitä oikein viitsisi Kian ketjuun, kun menevät vähän sivu aiheen.

Vitsi kun odotan, että pääsen näkemään lekurin, kiinnostaa niin kovasti tää uinuminen. Tosin lääkärin aika tuli eilen postissa, on vasta kolmas helmikuuta. En nyt edes tiedä tuleeko hoitotauko maanantain sytojen jälkeen, vai jatketaanko vielä.

Tamofeniä söin minäkin viisi vuotta, sitten oli vielä viisi vuotta jotain muuta, jonka nimeä en juuri tähän hetkeen muista. Zoldaxia mulla ei ole ollut, mutta voiskohan johtua siitä, että oma hormonituotanto on jo loppunut. Edellisen syövän jälkeen jossain vaiheessa poistettiin myös munasarjat ja kohtu. Ja siitä, että hoitokäytännöt muuttuu vuosien saatossa, ensimmäisestä syövästä kun on kulunut jo lähes kaksikymmentä vuotta. Liekö uinunut siitä asti.

Ennen Xgevaa mulla oli olkapään kipua öisin, piikitysten ja sytojen myötä se on helpottanut. Parin viimeisen piikityksen jälkeen on ollut muutamana päivänä leukaluun ja hampaiden särkyä, joka heijastuu korviin. Samoin kielessä haavauma. Onneksi meni aika nopeasti ohitse, tietenkin heti pelkäsin leukaluun kuoliota. Markkerit edellen koholla, mutta laskeneet hieman sytojen myötä. Lapaluun lisäksi mulla oli jokin muutos kylkiluussa. Tammikuun lopussa sitten luustokartta, selviää tämä luuston tilanne.

En vieläkään oikein voi käsittää tämän sairauden luonnetta, siellä se jyllää meissä rauhassa ties kuinka kauan.

Näillä mennään, auttaa tosiaan, kun saa lukea muiden kokemuksia. Vertaistukea parhaimmillaan. Ainakin minulle, joka ei osaa avautua näistä jutuista nokatusten.

Mukavaa viikonloppua.