Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

#68413
hesari
Participant

Hei aulisjii ja muut.

Oli mukava kuulla sinun, aulisjii, kuulumisiasi pitkästä aikaa. Mennään samaa polkua hoitoja myötenkin. Tosin itselläni adjuvanttisädehoito alkoi vasta kolme vuotta leikkauksen jälkeen PSA:n noustessa.

Itselläni loppui sama 33 krt jo elokuussa ja ensi tammikuun lopussa on ensimmäinen puolivuotis-PSA-mittaus. Reilut kolme vuotta tätä polkua on nyt vaellettu.

Kolmen kuukauden kohdalla PSA oli mittaamattomissa HUSin mukaan, eli alle 0,05. Tuntuu tosiaan siltä, että on taas saanut uuden mahdollisuuden elämään sädehoitojen avulla. Jatka vaan aulisjii samaa hoitojaksoa hyvillä mielin.

Viimeksi syksyllä keskusteltiin myös mittaustarkkuudesta eri labroissa. En saanut ikinä kunnon vastausta yksityiseltä Synlabilta. Sain kolme eri vastausta ja ilmoitettiin jopa kerran, ettei ilmoiteta alle 0,04 ja itse olin kuitenkin saanut arvoksi kerran 0,03 sieltä.

Aluksi mittausherkkyyden alaraja oli kuulemma 2,0 (järjetön arvo), sitten 0,04 ja lopuksi taas 0,2. Tässä vaiheessa lopetin, kun kunnon vastausta en koskaan saanut. Vastauksia tuli aina toimitusjohtajaa ja teknistä johtajaa myöten, joten asiantuntemusta olisi ainakin pitänyt olla.

Onko täällä Synlabilla kävijöitä ja mitä teille on ilmoitettu tai mitä arvoja olette saaneet sieltä?

Kirjoittelepa aulisjii kuulumisiakin jatkossakin. Hyvä, että olet saanut hoidot käyntiin mukavasti.

Hyvää joulunodotusta kaikille saman polun kulkijoille.