Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68358
Tottahan se oli
Participant

Tervehdystä jälleen kaikille tällä palstalla, täällä ollaan Sohvi ja Aurora Borealis. Seuraan näitä sivuja aktiivisesti, nämä sivut ovat ja te olette minulle tärkeitä. Ja Ronja, siitä lähdetään että näet lapsen lapsesi, tuon mukavan tuoksuisen ja tuhisevan käärön, ihanaa. Sinä jäät, kuten me muutkin elämään sitten aikoinaan tulevissa sukupolvissa. Ronja, rutkasti voimaa mennä vain eteenpäin <3 Aurora Borealiksesta on tulossa myös mummo; tulevat mummot Ronja ja Aurora Borealis, sylin täydeltä onnea tulevan uuden tulokkaan odotukseen <3 <3 Sohville isot tsempit. Olisin varmaan samanlainen, en kertoisi tuossa vaiheessa töissä levinneisyydestä, jos varsinkin voisin hyvin; tulkitsen sinusta Sohvi, että olet hyvävointinen ja hyvänen aika, tuo tilanne voi jatkua tosi tosi pitkään. Syöpä voi uinua tosi pitkään, osa meistä ei varmaan edes tiedä uinuvista syöpäsoluistaan, nehän voivat olla unessaan vaikka 10, 20 tai 30 vuotta.

Olen ollut vapaaehtoisille suunnatussa saattohoitokoulutuksessa, ja olen aloittanut jo vapaaehtoisena toimimisen. Pidän edelleen tuosta työstä. Kun tulen saattohoitopotilaan luo, oma elämä jää huoneen ulkopuolelle, kaikki ne arkiset huolet ja murheet myös; ne tuntuvat todella pieniltä ja mitättömiltä. Jonkinlainen rauha on noissa huoneissa, rauhallinen tunnelma, myös lämmin; ihan kuin toinen maailma.

Lämmin halaukseni kaikille teille; Ronja, Sohvi, Aurora Borealis sekä monet monet muut, jotka täällä vierailette.