Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68348
Sohvi
Participant

Ronja, paljon voimia sinulle. Sain nyt tämän ketjun kokonaisuudessaan luettua ja hassua kuinka läheisiä teistä kirjoittajista on tullut. Joko sinun tyttäresi sen vauvan sai? Minulla on poikaasi 2 v vanhempi poika ja kun hän nyt tuli reissusta kerroin hänelle asiastani, etten olekaan terve ja sen mukaan mitä nyt osasin kertoa metastaaseista (eli en juuri mitään, nyt kaikki ok). Eilen hän soitti vielä uudestaan ja kysyi, että mitä tämä nyt niinkuin käytännössä tarkoittaa. Sanoin, ettei mitään, tammikuussa on taas kuvaukset. En halua vielä ketään kuormittaa. Kerroinkin rintasyöpäpuolella, että rintasyövästäni olin tosi avoimesti kertova. Nyt ajattelin, etten töissä kerro enkä kertonut äidillenikään. Joistain, toisen osaston tyypeistä aistin hassuja juttuja,niistä jotka ei niin terveellisesti elä kuin minä. ”no, sairastui tuokin vaikka niin terveesti elelee” ja ihankuin olisin ollut pettymys kun niin hyvin voin ja kävin koko ajan töissä. (älä nyt vaan tule töihin jos olet sairas), sanoin, että jaksan hyvin. Ja olisihan se ollut kornia jos olisin ollut saikulla ja viuhtonut sitten harrastuksissani(lisäksi olisin tullut hulluksi neljän seinän sisällä) Kuukauden sytoyskä oli oikeastaan ainoa silloin alussa.

Tottis, tuliko sinusta saattohoitaja? Sinulle sopii, oikein hyvä kun keksit sen.
Valonen- sinähän olet hoitojen ajan käynyt töissä. Minä en oikein tiedä, missä vaiheessa olen velvollinen kertomaan. Ehkä vasta sitten jos /kun vointi huononee ja tulee sen takia poissaoloja töissä.
Aurora, miten sinä voit?
Se omakanta on viheliäinen. Viime vuonna sieltä luin ensin, että tilanteeni on vakava. Jos sinne jotain kirjoitetaan, pitäisi olla suomenkielellä että pahalaatuinen, nyt luki latinaksi joku. Noi hoidot lähti niin nopsaa käyntiin, etten niitä pohtinut.
Nyt minulla oli kuvaus syyskuussa. Koska siirtelivät koko ajan lääkärikäyntiä, yritin käydä omakannassa katsomassa mitä sanottiin, mutta mun tiedot oli jotenkin lukossa(ehkä siksi kun ei ollut sitä lekuria ollut) No nyt siellä lukee sama mitä mulle sanottiin. Luumetastaaseja jotka ovat nyt rauhaisia, uinuvat.

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 8 months sitten Sohvi.