Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Her2-positiivinen aggressiivinen rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Her2-positiivinen aggressiivinen rintasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Her2-positiivinen aggressiivinen rintasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Her2-positiivinen aggressiivinen rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Her2-positiivinen aggressiivinen rintasyöpä

#68333
Hipsu
Participant

Moi Korte,

mä olen jo hoitopolkuni loppupuolella. Tämän vuoden maaliskuussa leikattiin oma Her2-positiivinen rintasyöpäni.

Duktaalinen karsinooma gradus III, kasvaimet (15 + 11 mm), ER 10 %, PR -, solunjakautuminen 80 % eli sinuun verrattuna siis paljon nopeampi tapaus! HER-2 positiivinen ja imusolmukkeet 4/25.

Hoidot sain leikkauksen jälkeen. 3 x Doke + Herceptin ja 3 x CEF. Tämä ymmärtääkseni se tavallisin hoitoyhdistelmä. Nyt juuri on menossa viimeiset 25 sädehoidosta ja Herceptin-pistokset jatkuvat vielä ensi kevään.

Hoidot ovat menneet osaltani hyvin ja suht pienillä sivuvaikutuksilla. Töihin palasin nyt säteiden aikana. Kunto on hyvä ja halusin jo muuta mietittävää.

Minäkin kaipasin sairaustaipaleen alussa kipeästi vertaiskokemuksia ja etsin keskustelupalstoilta ja blogeista esimerkkejä samantyyppisistä tapauksista. Jokaisella meillä tuntuu kuitenkin olevan aivan omantyyppisensä tyyppi, eikä vertailu kamalasti auta. On kuitenkin kiva ollut lukea, miten monet ovat parantuneet täysin – tai levinneessä taudissa on saatu hyvä hoitovaste.

Positiivisena yritän pysyä itsekin ja luottaa lääkäreihin ja hyviin hoitoihin. Tulevat vuodet näyttävät, miten minun lopulta käy. Voimia sulle hoitoihin! Toivottavasti ketju vilkastuisi ja saisit täältä vastauksia.

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 8 months sitten Hipsu.