Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Läheiselläni on syöpä Miehelläni aivokasvain glioblastooma gradus 4 Vastaa viestiketjuun: Miehelläni aivokasvain glioblastooma gradus 4

Vastaa viestiketjuun: Miehelläni aivokasvain glioblastooma gradus 4

Etusivu Keskustelufoorumi Läheiselläni on syöpä Miehelläni aivokasvain glioblastooma gradus 4 Vastaa viestiketjuun: Miehelläni aivokasvain glioblastooma gradus 4

#68329
KIA Stinger GT
Participant

Hei

Olen ihan uusi ”käyttäjä” tällä foorumilla mutta tässä sitä ollaan :)

07.05 2019 jouduin pakosta Tampereen ACUTA:an koska työpaikkani pomoni niin pakoitti. Saapumiseni työpakalleni autollani ja työtehtävät meni ihan hyvin mutta unohdin muutaman työkaverini nimen.
Pomoni aavisti jotain ja näin siinä sitten kävi. Seur. päivänä lääkäri kertoi että magneettikuvauksessa on havaittu vasemman silmäni takana on ~4.5cm kokoinen kasvain. 10 sek. asia ihmetytti mutta se meni ohi
koska mitään, tähdennän, mitään muuta oiretta minulle tuosta kasvaimesta ei ole ollut.
Leikkaus tehtiin TAYS:issa 07.06 2019 ja se meni ihan OK. Pieni palanen jäi poistamatta ja 08.07 – 16.08 olin tuon takia sädehoidossa.
16.09 alkoi pillerikkuuri joka kestää lähes puoli vuotta eli tarkalleen syön syöpälääkettä Temozolomid Ratiopharm (390mg yhteensä) viisi päivää jonka jälkeen 3 viikkoa taukoa. Tämä siis kestää noin puoli vuotta.
Hinta/kk ilman Kelaa olisi 957€! Onneksi ollaan Suomessa niin hinta on vain 9€ :)

Minullekaan ei kerrottu alussa kuinka vaikea tapaus tämä on mutta kun piti olla yhteydessä työterveyslääkäriini ja tuoda hänelle lääkarin B1 lausunto niin vasta elokuussa tajusin että gliomma IV minulla on.
Netistä vasta löysin kuinka paha juttu tämä on mutta se asia miksi oikeastaan tätä Teille kirjoitan on että oloni on ERITTÄIN hyvä ja minulla ei ole tähän ”tautiin” sopivia ongelmia (muisti nimien kohdalla pätkii edelleen).
03.12 2019 pääsen aivojeni magneettikuvaukseen ja mielikuvani on, mielentilaani vedoten, se että homma on putkessa. Saan autoni ajoluvan takaisin (sitä määrättiin vuosi 01.07 2019 alkaen) ja palaan ensi vuoden alussa työtehtäviini :)

Oikeastaan syy miksi tämän kirjoitin on että vaikka sinulla on todettu se gliooma IV niin älä pelästy, minä haluan olla Teille esimerkki siitä että tuohan on vain ”sana”
No okei, kun tuo magneettikuvaus on tiedossani niin tulen sen Teille ilmoittamaan mutta oma käsitykseni on että se tulee olemaan hyvä :)