Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarja kasvain Vastaa viestiketjuun: Munasarja kasvain

Vastaa viestiketjuun: Munasarja kasvain

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarja kasvain Vastaa viestiketjuun: Munasarja kasvain

#68321
Sannuli
Participant

Hei vaan. Saako täällä omaisena kysellä neuvoja kun anoppi ei oikein kysy lääkäriltä että mitä tapahtuu…

3 vuotta sitten tammikuussa häneltä löytyi joku tosi harvinainen kasvain, kokoa 23cm läpimitta, ensin väitettiin että on lonkkavika, sitten kertyi tynnyrimäisesti nestettä, joten otettiin ct jossa löytyi kasvain. Pahanlaatuinen agressiivinen mutta ei ollut levinnyt… muka. Iso leikkaus ja vuoden ajan sytoja.

”Terveen paperit” hoitojen päälle, mutta 8kk myöhemmin selvisi että vatsanpeitteissä on laaja mattomainen kasvain. Ei laikattava ja on ollut sytoissa siitä lähtien.

Nyt on ollut tukoksia suolistossa, jotka auenneet, nestettä kertyi ja nyt on ollut katetri jolla pari litraa nestettä poistettu. Jotkut markkerit nousseet päälle 200.

Ei vaihdeta sytoja?!? Anoppi on vaan sillee ” kyllä lääkärit tietää” ja mieheni on kauhuissaan, hänen enonsa sai kuitenkin 8 vuotta ennen kuolemaansa 6kk elinaikaa saman sairaalan lääkäreiltä, enon vaimo vaati toista lausuntoa ja syöpä olikin leikattavissa ja elämä jatkui… tosin uusia syöpiä ilmestyi aina eri paikkaan ja lopulta syöpä enon vei, mutta aika kauan sen jälkeen kun lääkärit kymenlaakson keskussairaalassa väittivät. He olisivat lopettaneet vaan hoidon…

Ilmeisesti markkereiden nousu kertoo että syöpä on aktivoitunut, mutta miksi samaa sytoa jatketaan jos se ei toimi?

Kiitos vastauksista, on ehkä epäselvää kun en osaa kaikkea kertoa, anoppi on ihan silleen että eihänntässä mitään, ei tähän kuole…