Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68306
korte
Participant

Hei,

olen juuri tänään lukenut jälleen kerran muitakin viestiketjuja. Niitä on vaan aika hidas lukea kunnolla, mutta tärkeitä viestejä ovat kaikki. Ja kun alan tänne kirjoittaa, tulee monenlaista mieleen ja tekee mieli kirjoittaa niitä samaankin viestiin. Toivottavasti en kovin ärsytä ketään. Kiitos toivotuksista, ajatuksista ja tiedoista Vuosi2006, Sohvi ja Kuikka!

Nuo tiedot Her2-positiivisuudesta olivat minulle hormonikuvion suhteen osin täysin uusia, kiitos erityisesti niistä. En ole ainakaan vielä törmännyt sellaiseen tietoon täällä tai en ainakaan muista sellaista, että jollakin olisi löytynyt sekä paikallisesti levinnyt (kasvain 2,7 vasemmassa rinnassa, vähintään viisi syöpäistä kainalon imusolmuketta rintalihaksen alle levinneenä, mahdollinen etäpesäke lonkan suoliluussa ja vielä selvittämätöntä harventumaa lisämunuaisessa) että mahdollisia etäpesäkkeitä muuallakin jo heti ns. ensimmäisenä rintasyöpälöydöksenä.

Kaikki on tuntunut tapahtuvan hyvin lyhyellä aikavalillä omien havaintojeni perusteella, mutta totuushan voi olla aivan toinenkin. Silti juuri siksi tuntuu vaikealta, kun tietää että laatu on niin aggressiivinen. Toisaalta saankin aluksi juuri kovat sytostaattikuviot, joten lääkettä on mennyt kaiken ikävän kimppuun.

Vuosi2006, mene ihmeessä lääkäriin uudelleen! Sinut pitää tutkia kunnolla! Meidän kaikkien pitää muistaa olla itse vaativia hoitojen suhteen, sen olen huomannut elämässäni usein ja harvoin on pieleen mennyt vai onkohan koskaan…

Ollaan kuulolla. Hyvää yötä!