Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68303
Vuosi2006
Participant

Kiva kun vastasit vaikka niin eritilainteissa ollaankin, minulla piti olla 6 x sytot, toisen kerran jälkeen hiukset sitten alkoivat lähteä ja kolmannen kerran jälkeen olikin vain haivenia päässä. Loppuja kertoja en sitten saanutkaan, koska tuli ns. sepelvaltimotaudin oireita, hengenahdistusta… nukuin ikkuna auki ja puoli istuvassa asennossa kolmannen syton jälkeen. Olivat sitten syöpämeatingissa päättäneet, että sytot lopetetaan siihen ja jatketaan säteillä. Silloin tuntui, että taivas romahtaa, kun hoidot joita inhosin jäivät kesken. Eihän sille voinut mitään ja nyt sitten on tulleet pelot takaisin ja mietteet tuostakin, että jos olisin saanut kaikki sytot mitä oli suunniteltu tarvitsisko nyt olla pelossa leviämisestä.

Toivon, toivon todellakin, että on jokin hermo tai pullistuma, joka aiheuttaa nämä kivut, koska natiivi rtg-kuvissa eikä uä:ssä ollut mitään ja labrat oli kunnossa.

Olen nyt syönyt Arcoxiaa ja välillä Buranaan kipulääkkeenä ja Voltaren geeliä voidellu, mutta tämän on kestänyt jo keväästä lievempänä tuonne elokuulle ja siitä sitten tauotta tähän päivään. Kävely on hankalaa ja jalalle varaaminen, ei voi oikein ponnistaa tuolla jalalla.

Sinulla Korte on hoidot alussa ja toivon niihin tsemppiä, muista levätä ja tee kysymyslista onkologille tai vaikka hoitajillekin asioista jotka on mielessä, sytoaivot ei tahdo oikein muistaa kaikkia silloin kuin pitäis. Silmät minulla kuivu hoitojen aikana ja suonia särki lääkkeistä.
Toivottavasti sinulla on läheisissä tukiverkostoa, jotka auttavat arjessa jaksamisessa ja voivat olla mukana vaikka hoidoissa ja vastaanotolla.