Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68302
korte
Participant

Hei,

olen tosiaan minäkin harmissani siitä, että meille kaikille jää niin moni asia auki. Varsinainen ontologin vastaanotto minulla on ollut tähän mennessä vain kerran, vaikka olen kyllä pariin otteeseen häneltä muuten tietoja saanut. Seuraava aika on joulukuun 14., vaikka keskiviikkona on se kertomani melkein elintärkeältä tuntuva kuvaus. Jospa jotenkin saan kuitenkin tietoja aiemmin, mutta juuri nuo vastaanotot ovat niitä, joissa ymmärtäisi ja ehtisi kysellä eniten. Ehkä jossain kohtaa kuka vaan meistä voisi käyttää myös yksityisiä palveluja, vaikka ymmärrän sen myös käyvän kaikkien kukkarolle. Muutenhan tilanteelle ei välttämättä mitään voi, niin kiirettä on sairaaloissa nykyään.

Minulla ei ole ollut kohonneita laboratioarvoja vielä missään. Myöskään lonkka ei ole oireillut mitenkään. Muutama vuosi sitten kylläkin ja kovasti, mutta en tiedä, voiko se liittyä tähän. Alaselkä minulla on kyllä välillä ollut kipeä (sekin aiemmin paljon enemmän) ja se äityi kovasti myös 1. sytostaatin jälkeen. Kukapa sitäkään tietää, mikä kaikki liittyy mihinkin. Mutta valitettavasti tilanteeni ei valaise sinua vuosi2006 oikeastaan ollenkaan.

Oli minusta täällä jossakin otsake kroonikoillekin, mutta en hoksaa nyt, minkä alla. Jotenkin kovin hiljaista täällä on kaikkiaan kuitenkin. Ihan yllätyin iloisesti, kun minullekin tuli kysymyksiä.

Miten teillä, joille on sanottu hiusten lähtevän, ne ovat sitten lähteneet? Minulla lähti paljon hiuksia kaksi viikkoa 1. sytostaatin jälkeen eli kuluneella viikolla. Leikkasin sitten itse hiukseni aivan lyhyiksi. Ne tuntuvat pysyvän päässä aika hyvin ainakin vielä.

Mietin, että ehkä täällä pitäisi rohkeammin aloittaa uusia keskusteluja pienistäkin huolenaiheista, kun moni tärkeä asia tavallaan hautautuu liian pitkiin viestiketjuihin jotain erityistietoa etsivälle. Itse aloitinkin keskustelun sytostaattihoitoni muodosta, mutta siihen ei ole tullut vastauksia. Se Her2-positiivisuuden hoito voinee vaikuttaa asiaan.

Olisihan se meille kaikille upeaa, jos löytyisi lähestulkoon samanlaisissa kuvioissa olevia, mutta rintasyövässä on näitä muotoja niin monia, ja tosiaan mekin olemme kaikki erilaisia hoitojen vastaanottajia.

Joka tapauksessa, oli kiva huomata taas liikettä tässä viestiketjussa.