Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Psa salvage sädehoidon jälkeen Vastaa viestiketjuun: Psa salvage sädehoidon jälkeen

Vastaa viestiketjuun: Psa salvage sädehoidon jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Psa salvage sädehoidon jälkeen Vastaa viestiketjuun: Psa salvage sädehoidon jälkeen

#68293
hesari
Participant

Hei vaan Arttu70, jyrkiap ja muut lukijat.

Arttu70:n diagnoosi on melkein täysin identtinen kuin itselläni. Itselläni oli myös 5-luokan tyypin solukkoa patologin mukaan ja leikkauksessa 2 mm marginaalipositiivisuutta. Kului vajaat kolme vuotta ja PSA nousi nyt mitattavaksi. Sairaskertomukseni olen aiemmin myös julkistanut näillä foorumeilla.

Kolme vuotta sitten sädehoitomahdollisuudesta keskusteltiin, mutta päädyttiin seurantaan.

Sain nyt viime kesänä 33 kertaa adjuvanttisädehoitoa prostatapesään Meilahdessa ja nyt PSA on ollut kahdessa mittauksessa alle 0,05 HUSin mukaan. Mistään hormonihoidosta ei ollut puhetta kohdallani ennen sädehoitoa. Ehkäpä siksi. että halusin itse sädehoitoa mahdollisimman nopeasti.

Hormonihoito ennen sädehoitoa on varmasti lääkärien ratkaistava tapauskohtaisesti ja itsekin pohdittava asiaa, itselläni hoito meni näin.

Sain nyt elämään toisen kierroksen. siitä kiitos hyvästä hoidosta. Taas mennään siis seurannassa ja eletään täysillä päivä ja mittauskin kerrallaan.

Hyvää syksynjatkoa kaikille saman polun kulkijoille.