Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68288
korte
Participant

Hei!

Minulla todettiin aggressiivinen rintasyöpä noin kuukausi sitten. Reilu viikko sitten löytyi myös pesäke lonkan suoliluusta (ja ”harventumaa” lisämunuaisessa. Lonkan löydöstä tutkitaan lisäkuvauksella ensi viikolla. Aurora Borealis ja Sohvi ym., miten levinneisyys teillä tarkalleen todettiin? Minulla pesäke näkyi luustokartoituksessa (isotooppikuvaus?), mutta seuraava etappi on kai juuri TT. Vielä en ole siis saanut levinneen syövän diagnoosia, koska lonkan löydös voi olla kai myös hyvänlaatuinen. Jotenkin vähän epäilen, että ei se ole, koska leviäminen kaiketi tapahtuu yleensä ensimmäisenä luustoon.

Onko tosiaan niin, että luustoon levinneeseen syöpään ei ole lääkettä? Tällä hetkellä olen sytostaatihoidossa kolmen viikon välein maaliskuuhun asti. Tämän hetken hoitosuunnitelmana on myös koko rinnan poistaminen, kainalon kaavinta (löydöstä myös rintalihaksen alla), sädehoidot ym. Olen 48-vuotias.

Olisin kiitollinen kaikenlaisista vastauksista. Olen kirjoittanut tälle sivustolle jo kolme kertaa aiemmin eri asioista, ja vain yhteen minulle on vastattu ja siihenkin ainoastaan kerran.