Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68275
Aurora Borealis
Participant

Vuosi 2006, yön tunteja täällä kulutan.
Minulla todettiin alkukesästä uusiutunut luustoon ja imusolmukkeisiin levinnyt rintasyöpä. Kuinka kauan se on jyllännyt sisuksissani, sitähän ei voi tietää. Vuoden ajan minulla oli ajoittain jomotusta olkapään seudulla. Arvelin sen johtuvan pyörällä kaatumisesta. Levinneisyys tulikin kuin salama kirkkaalta taivaalta, muutokset näkyivät luustokartassa lapaluun seudulla. Ja epäily vahvistettiin luubiopsissa. Lääkärin mukaan luustoon levinneen syövän kipu on pääsääntöisesti levossa ilmenevä kipu, kuten minullakin öisin. Sellaista jäytävää jomotusta.

Minulla on myös selässäni stenoosi, eli selkäydinkanavan ahtauma, jonka oireet ovat aikalailla samantyyppiset kuin sinulla. Saisitkohan lähetteen selän magneettikuviin, natiivikuvissa nämä muutokset ei näy. Voisin kuvitella, että oireesi johtuvat selästä. Tutkimusten myötä saisit mielenrauhan, tämä syöpäpeikko kun muutoin pyörii mielessäsi jatkuvasti.

Itsellä menossa sytostaattijakso seuraavan kolme kuukautta, sitten taas vastetutkimusten aika. Mieli on musta ja sivuvaikutukset jylläävät.

Toivottavasti tilanteesi selkeää, ja pääset levollisin mielin tekemään jouluvalmisteluja.