Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68233
basenji
Participant

Kylläpä ihastuttaa se, että naiset kaikesta huolimatta ovat niin positiivisella mielellä. Itse en enää aina jaksa olla. (Rintasyöpä 2016. kaikki hoidot ja nyt Anastrozol-vuosilla, joista hirveitä sivuvaikutuksia.)

Mieheltäni leikattiin 2015 paksusuolen syöpä, kaikki meni ok, mutta avanne-pussi on nyt jokapäiväistä elämää – positiivista kyllä – toimii.
Mutta: minun sytostaattihoidot aikoinaan olivat tosi raskaat (sadan kilometrin päässä, pahoinvointia yms.), mieheni sen sijaan söi sytostaatit pillereinä kotona eikäpä juuri minkäänlaisia haittavaikutuksia, hiuksetkin vaan tuuhentuivat!
Kun kysyin lääkäreiltä, miksei minulla rintasyöpäläisellä ole mahdollisuutta sellaiseen, todettiin vaan, ettei sitä, pillerisytostaattia, ole rintasyöpään vielä kehitelty, ehkä joskus tulevaisuudessa. Niin. Miksiköhän. Ymmärrän, että syövät ovat erilaisia, mutta kuka sen päättää minkäköhänlaiseen ne tutkimusrahat aina menevät.

Paasaanpahan vielä noista Letrolötsö ja mun Anaströsseli -lääkkeistä. Eikö niistäkään niitä sivuvaikutuksia osata vähentää. 3 vuotta kärsinyt, avoliitto koetuksella, kaksi vuotta vielä jäljellä. Siis lääkkeitä -avoliittoa toivottavasti kauemmin.

Tsemppiä kaikille!
Pirjo