Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68211
Aurora Borealis
Participant

Kuikka, onhan se mahdollista, että minunkin eka syöpä on uinunut näin kauan. Uinumisesta ei vain ole kukaan maininnut mitään. Ct kuvia minulta ei otettu kertaakaan, ei ennen leikkausta, eikä sen jälkeen, vaikka kymmenen vuotta kuljin syöpäpolin kontrolleissa, alkuun kolmen kuukauden välein, sitten kerran vuodessa. Mammografia ja ultra tehtiin joka vuosi, samoin otettiin labrat. Sitten siirryin terveyskeskuksen piiriin, Labrat, ultra ja mammografia kahden vuoden välein. Edellinen kontrolli oli ollut reilu vuosi ennen kuin huomasin kaulan suurentuneet imusolmukkeet. Niissäkään ei mitään merkkejä syövästä. Luuston gammakuvaus tehtiin tuon ensimmäisen kymmenen vuoden aikana kolme kertaa, kun afos arvo on ollut koko ajan yli viitearvon. Niissäkään ei ole näkynyt mitään. Ensimmäiset viisi vuotta söin Tamofeniä, toiset viisi vuotta Femaria.
Tämä toiseen rintaan uusiutunut syöpä ei myöskään näkynyt mammografiassa eikä ultrassa, vasta ct-kuvaus paljasti rinnan kasvaimen. Oli niin piilossa kiinni rintalihaksessa.
Mistähän sen tietää, että on rauhallinen? Toivottavasti sulla pysyykin sellaisena.

Kuikka, kiitos linkeistä, eipä tästä uinumisesta ole aiemmin kukaan minulle maininnut.

Pari viikkoa sitten kävin vastetutkimuksissa, tulevan viikon keskiviikkona on sitten lääkärin vastaanotto. Saapa nähdä, miten tästä jatketaan.
Eilen piti lähteä päivystykseen, kun rytmihäiriöt heittäytyi kovin villiksi. Pulssi huiteli 130 nurkilla, aamusykekin herätessä oli yli sata, verenpaine pompahti korkeisiin lukemiin. Epäilivät myös keuhkoemboliaa, ja keuhkotkin tutkittiin. Onneksi se oli väärä arvio.
Rytmihäiriöitä ei saatu sydänfilmille, eli ilmeisesti vaarattomia. Sain lääkitykseksi beetasalpaajat, ja sykekin on asettunut, olo on jo huomattavasti parempi.

Millamari, minultakin leikattiin napsusormi, mutta ei sitä silloin mitenkään yhdistetty syöpälääkkeisiin. Tosin voihan se tulla muutenkin.

Pirteitä päiviä meille kaikille, pidetään lippu korkealla.