Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68207
Millamari
Participant

Sohvi, onpa todella ikävää, kurjaa, väärin, että syöpää on levinnyt luustoon. Pirullinen tauti tämä on, kuten Kuikka sanoo. Varmasti oli shokki tuollainen, kun olit jo ajatellut toisin. Ja mistä ihmeestä sitä osaa tunnistaa, mitkä juilimiset voivat olla merkki jostain vakavasta ja mitkä ovat ihan normaalia tavanomaista kulumaa tms. Ihan mahdotonta. Minä aina välillä mietin lieviä selkä- ja häntäluukipujani, ja lääkäriltä 1-vuositarkastuksessa niistä kysyinkin. Häntä ei kiinnostanut yhtään. Ja nyt olenkin jo (alle puolitoista vuotta leikkauksesta) pullautettuna pois erikoissairaanhoidosta terveyskeskuksen varaan.

Maria ja HopeaSiili, Letrolötrön tuoteselosteessakin puhutaan tuosta napsusormesta. Eli kyllä se siitä varmaankin johtuu!

Onko teille kenellekään tullut tulehdusta leikattuun käteen ihan noin vain? Minulle ilmaantui kainalon lähelle käsivarteen raivokkaanpunaiset kolme märkivää näppyä neljä päivää sitten. En saanut apua syöpäpolilta, koska en kuulemma ole enää sen asiakas. Soitin siis oirepuhelimeen säikähtäneenä. Sain vain ohjeen mennä päivystykseen. En jaksanut mennä, vaan päädyin lopulta yksityislääkäriin ja sain kovat antibiootit ja lääkärin kauhistuneet kommentit siitä, miten voi olla, ettei syöpäpoliklinikka hoida tällaista. Neljä päivää käsivarren näpyt ovat olleet kamalan näköiset ja kipeätkin. Tänään näyttää vähän paremmalta, joten ehkä lääke puree. Kainalo on tyhjennetty ja imusolmukkeita ei siis ole taistelemassa bakteereja ym. pöpöjä vastaan. Täytyy siis olla tosi tarkkana, ettei käteen tule haavoja tai kynsitikkuja tai muuta, jonka kautta voi pöpöjä päästä. Onneksi käsi ei turvonnut.