Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#68204
Sohvi
Participant

Tomografiassa selvisi, että rintasyöpäni on edennyt luustoon. Olen aika hämmentynyt, luulin että olen nyt rintasyöpäni taputellut. Minullahan oli niitä markkereita heti leikkauksen jälkeen, mutta ekassa tt:ssa ne oli pienentyneet. Silloin tiesin, että seuraava kuvaus tehdään nyt kun leikkauksesta vuosi. Minut kuvattiin syyskuussa, mutta ”viimeistä” palaveria on siirretty hoitajien pulan vuoksi. Nyt kun sain ajan, vitsinä heitin, että pitäkää nyt se tapaaminen, jos jotain on.
Olin kun päähän lyöty kun kuulin, että syöpä on edennyt luustoon. Pieniä pesäkkeitä ja toistaiseksi Tamofen lääkitys jatkuu. Minua tullaan kuvaamaan 3 kk välein eikä tuolle mitään voi tehdä. Se on ns.rauhallinen. Tunnen itseni terveeksi ja olen todella häkeltynyt, että minulla nyt sitten syöpä jatkuu koko loppuelämän. Mitään tuntemuksia ei ole, mutta jos luustokipua tulee(outoa luustokipua, no mulla aika korkea kipukynnys, että mistä minä tiedän) pitää olla yhteyksissä. Mutta seuraava kuvaus mulla on siis jo joulu/tammikuun vaihteessa.

Onko täällä sellaisia, joilla syöpä levisikin luustoon sen jälkeen kun luulitte että rintasyöpä on ohi. Kuinka pian se huomattiin ja miten oireillut? Mitä teille tehty. Mistä tuosta voi hakea tietoa. Ainoa mitä olen löytänyt, että sitten on oksat pois jos lähtee riehaantumaan. Mutta kuinka kauan voi olla uinuvaa, rauhallista? Ajattelin kyllä tässä normi elämää elää, mutta oishan toi tavallaan mielenkiintoista tietää miten muilla tälläinen… Rehellisesti ainoa mitä mietin, on että yritän urheilla sikana niin kauan kunnes tulee noita ”mahdollisia” luukipuja jos homma siihen kajahtaa. Voihan tässä olla lähtö parin vuoden päästä, mutta toisaalta, voinhan jäädä vaikka auton alle, niin en sillai epätoivoon tässä vaivu.