Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68063
Kia Kolangio
Participant

iltaa,
sain tänään punkterauksen ja aaaah, heti helpotti. 1,800 litraa saatiin nestettä ulos. tavoite on 5 pv punkterausta per noin 2 litraa kerta sikäli mikäli dreeni pysyisi tällä kertaa paikoillaan. rukoilen Jumalaa että näin kävisi.
kun sunnuntaina soitin Kotisairaalaan ja he sitten takaisin maanantina, hoitaja ilmoitti että lääkäreiden aikataulut eivät anna periksi tiistaille vaan juttu siirtyy keskiviikoksi, mutta tänään soittivatkin sitten uudelleen että jos olet tunnin kuluttua ”valmis” lääkärit tulevat sittenkin tänään. pillahdin taas parkumaan, tällä kertaa ilosta. saisin avun!
lekureita oli kaksi ja yksi hoitaja. tekivät huolellista työtä. heidän keskinäisestä puheesta operaation aikana päätellen he todellakin etsivät parasta mahdollista paikkaa (se ultra-vempain oli mukana) iskeä piikki vatsapeitteen alle. se otti myös aikaa, olivat täällä reippaasti yli tunnin. puudutuksen takia piikki ei edes kirpaissut, puudutuspiikki taas tuntui kuin hyttysenpistolta.

en tiedä, olen taas ääriäni myöten kiitollinen heille ja onnellinen itseni puolesta.
kun jokin tovi sitten heräsin ”päiväuniltani”, eikä pinkeys kiristänyt, mietin että olen maailman onnekkain ihminen.
selviänkö tästä sittenkin siten, ettei tämä loppuaika ole jatkuvaa tuskaa ja kärsimystä?

toivon että teille kaikille tulee vielä toivonhetkiä ja -aikoja vaikka miten kuopassa olisitte.

eritysterveiset muuten Tottikselle. missä luuraat? ikävöin tekstejäsi.

nyt hyvää yötä ja hyviä unia jokikiselle! terveisin huojentunut Kia