Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria) Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria) Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

#68022
ProState70
Participant

Seuraavia vaiheita ja havaintoja tähän lisäilen ja samalla on tullut pohdittua sitä mitä on edessä.

Aluksi verivirtsaisuutta oli noin kaksi viikkoa. Ei mitään merkkejä koskaan ennen ollut minulla.
Kun tuseeraus tehtiin niin se oli niin kivulias ett meinasi oikeasti taju lähteä. Se oli sellainen merkki, josta itse ajattelin ettei kaikki ole nytbijan kunnossa. Syöpä kävi mielessä silloin. Tässä vaiheessa sitä hoidettiin eturauhastulehduksena. Sain sulla pituiset antibiootit. Näistä meni koko kroppa ihan nokkosihottumalle ja lääkkeen käyttö piti lopettaa, jottei tuo nokkosrokko olisi limakalvoille levinnyt. En ole millekään ruoka-aineelle tai muullekaan allerginen ollut ikinä. Lääke vaihdettiin ciproflocacin antibioottiin. Tästä sain nivelet ja ”luut” kipeiksi. Tämä kipu tosin alkoi vasta kun kuuria oli jäljellä muutama päivä. Oletan että kivut, joita vieläkin on, ovat peräisin tuosta lääkkeestä. Tosin mielessä on myös käynyt olisiko mahdollisesti jossain luistossa etäpesäkettä? Imusolmukkeisiin se ei ole TT kuvausten perusteella levinnyt. Pitää tuostakin kysyä hoitoneuvottelussa.
Tuseeraus minulle on ollut tuskallinen, oletan että se on yksi merkki kohonneen PSA arvon lisäksi siitä että Kaikkk Einolle kunnossa. Minulla siis ollut kohonnut PSA, verinen virtsa ja kivulias eturauhanen tuseeratessa.
Nyt odotellaan hoitoneuvottelua siis.
Kiitos kaikille kommenteista ja omista tarinoistanne täällä foorumissa. Ne ovat tärkeitä tukipisteitä siinä vaiheessa kun etsii omien oireiden ja odottelun aikana vastauksia ja tukea. Suuri kiitos kaikille