Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68015
Kia Kolangio
Participant

oih, ihanan lohdullinen kirje Auroralta. kiitos.
odottelen hoitajaa ja hörpin kahvia. jotain pitäisi syödäkin vaan kuin ei taaskaan yhtään maistu ja se vain pahentaa oloa.
tänään olen saanut päähäni aivan hulluja. kuukauden viimeinen päivä: älä pentele sentään mene kuolemaan ennen kuin uusi kuukausi on alkanut ja saat eläkkeen. jos nimittäin kupsahdat kuukauden viimeisenä päivänä, et saa sentin senttiä seuraavan kuun eläkkeestä, tai se siis peritään takaisin. laki mikä laki. haluaisin nauraa näille ajatuksilleni mutta ei tässä nyt oikein mikään naurata.
heh, jos joku aivan uusi tulokas lukisi tämän hän ajattelisi varmasti että onks toi yks joku trolli. tai muutoin vain idiootti.

kerroinko siitä että eilen taaaaaas soitto kotisairaalaan. itkin puhelimessa. hoitaja kysyi haluanko että hän tulee käymään. en halunnut mutta sanoin olevani kiitollinen hänen ehdotuksestaan. hän lupasi, että ottaa puheeksi lääkärin kanssa uudesta punkteeramisesta, se on ainoa keino saada ascites-vatsani kivuttomammaksi. katsotaan miten käy.

pihalla loistaa tulipunaiset vaahterat. uskomattoman kaunista.
eilen sain jälleen lahjoja. veli oli käynyt taas mentsässä ja sain kanttarellikastiketta, naapurilta kauniin Tinjami-puskan. avuntarjontaa pyykeissä ja vaikka missä. miettikää, eikä tällainen tosiaankaan ole edes epätavallista. lanko tulee tänään ehkä käymään ja keksimme että hän hakee meille hampurilaiset. joku pieni voisi mennäkin alas.
kaikkea ihanaa tapahtuu koko ajan.

pitääkin soittaa hänelle heti… (muissakin asioissa siis). katselkaa ulos! miten ihana ruska!