Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68007
Kia Kolangio
Participant

hei,
siis tuo menee jo yli rajojen jos aletaan syyllistämään miten syövän saanut ihminen on elänyt ennen sairastumistaan.
mulle ei ole kukaan vihjaillut mitään ja jos olisi olisin hermostunut totaalisesti. tuolla on vaikka mitä puliukkoja jotka ihme kyllä ovat fyysisesti ok samoin kuin terveysintoilijoita jotka sairastuvat. omat elämäntapani ovat olleet surkeat välillä kun join ihan liikaa, ennen sairastumistani siis, ja olenkin kysynyt vaikka kuinka monelta lääkäriltä onko se syy sairastumiseeni mutta yksikään lääkäri ei ole suostunut sanomaan edes että ”kaikki vaikuttaa kaikkeen” vaan että koko kysymystä ei tarvitse miettiä koska ei vaan voi tietää. ei kukaan.

huh, aika rankka aamupäivä taas ollut. kipuja ja vatsassa painetta, jalat edelleen norsumallistoa, turvonneet.
tämän päivän urakka on selviytyä pyykeistä. vein äsken ison lastillisen tuvan koneisiin. tarvitsisin myös välttämättä maitoa ja tekstasinkin jo naapurille ovatko he menossa ehkä tänään kauppaan, ei vielä vastausta. huomenna lanko tulee ja pääsen apteekkiin ja tekemään isommat ostokset.
miten tää avun pyytäminen voi olla aina vain yhtä vaikeaa?!!!
entä tämä, kun aamupäivällä soittelin ystävälleni, mieleeni tuli yhtäkkiä että soittelenko hänelle liian paljon. kysyinkin asiasta häneltä ja hän kommentoi että taivas mikä kysymys! mutta kun mielikuvitus tekee näitä harhakuvitelmia. en ole oma itseni.

parin kolmen viime päivien aikana ajatukseni ovat olleet koko ajan kuolemisessa, kuten teksteistänikin huomaa. voi sanoa, että tunnen sen läheisyyden.
en edelleenkään pelkää – muuta kuin näitä fyysisiä oireita. olen aivan säikky näiden kanssa.
omakantaan (silloin kun siellä kävin pari päivää sitten) oli reseptille kirjattu myös se kipupumppu mutta ilmeisesti vain ”sairaalakäyttöön”.
onko muuten jollain ollut/on pumppua? olisi hienoa saada kuulla kokemuksia.
mutta, siis, ajattelen koko ajan sitä, kuolemista. mitä tekisin sille? nyt ei ihan pienet ajatuksensiirrot auta. olen jumissa, ja tiedän olevani jumissa niin kauan kuin saan tasaista helpotusta kipuihini. tolet ovat kasvaneet eikä tropit auta, toisaalta en tiedä miltä tuntuisi olla kokonaan ilman kipuapua. ascetis-neste-kertymiin kipulääke ei ainakaan auta eikä siihen mitään lääkettä olekaan.

oho, ihana naapuri ilmoitti että lähtee nyt kauppaan.. yritän etsiä jostain kolikoita maksaakseni laskuni. mitähän muuten 1,5 l kevysmaito maksaa? vaikka vähissä rahoissa olenkin niin en oo pitkään aikaan pannut merkille maidon hintaa.

terveisiä kaikille, K