Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68000
ronja
Participant

Multakin tivataan tota syömistä ja nukkumista. Olen kokoajan sanonut kaikille et mulla ei oo ollut koskaan nukkumisvaikeuksia. Huomaan siis etteivät jotkut kuuntele mitä sanon ja kyseleät lämpimikseen kun eivät tiedä mitä syöpäpotilaalle pitäis puhua.

Syömiskyselyistä ei niin vaan pääse kun joskus ruoka maistuu joskus ei. Viikolla sanoin yhdelle kyselijälle et joko lopetit kyselemisen. Hän loukkaantui silmin nähden. Neuvoja satelee kyllä. Oon monelle sanonut et luotan syöpälääkäreiden neuvoihin. Kyllä he antavat ohjeita samoin kuin hoitsut. Maallikko ei näistä hoidoista tiedä. Luulen et porukat pelkää omaa kuolemaansa ja et jos heille käy niin, että tauti iskee.Oon pyytänyt kaikkia käymään lääkärissä ja suolen tähystyksessä ennaltaehkäisymielessä. Kukaan ei oo sanonut käyneensä koska luulo on et eivät sairastu ilmeisesti. Näin sen ainakin tulkitsen.

Yksi asia joka mua ärsyttää noissa em. jutuissa on sellaset pohdinnat et kuinka oon elänyt kun oon taudin saanut. Onko ruoka ollut terveellistä, oonko syönyt riittävästi kasviksia, välttänyt punaista lihaa , juonut alkoholia, tupakoinut jne. Luulen et muillekkin nämä ovat tuttuja kysymksiä mitä esitetään, huoh

Tänään on kaunis päivä. Saan vieraita pian. Tosi kivaa kun tytärkin tulee kansssa vierailulle. Menee päivä nopeesti. Ajattelin tehdä myös pienen kävelylenkin ulkona piristykseksi kun olen nyt jaksava

Halauksin, Ronja