Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67958
Aurora Borealis
Participant

Täytyypä minunkin kertoa kokemuksia tuosta leikatun puolen käteen pistämisestä.
Minullahan on tuo vasen rinta leikattu ja kainalon imusolmukkeet poistettu jo 19 vuotta sitten. Nyt tähän toiseen rintaan uusiutuneeseen ei tulekaan leikkausta, koska on jo levinnyt luustoon ja imusolmukkeisiin.

Keskiviikkona jouduin päivystyksen kautta sairaalaan osastolle kuumeilun ja hengitysvaikeuksien takia. Siellä sitten otettiin keuhkokuvat, sydänfilmi, verikokeita ja keuhkojen ct. Olin infektio-osastolla, ja joka aamu käytiin ottamassa verikokeita.
Verisuonten kanssa olikin ongelmaa, kun kanyylinkin paikkaa oli pitänyt vaihtaa pari kertaa. Leikatun käden puolella olisi hyvät suonet, mutta eivät suostuneet siihen pistämään. Näytteenottajan piti kysyä hoitajilta, ja sai luvan ottaa jalasta. Sekään ei onnistunut eka kerralla vaan piti vaihtaa toiseen jalkaan. Auts. Ja sitten tuloslakanassa lukee, että näyte otettu jalasta, lupa saatu hoitavasta yksiköstä.

Keuhkokuumeena aluksi hoidettiin, mutta diagnoosi määrittelemätön keuhkokuume.
Ct kuvassa löytyi uusia suurentuneita imusolmukkeita rintakehällä. Eli sytostaattihoidoista huolimatta syöpä ilmeisesti jatkaa leviämistään. Taitaa touhutessaan näyttää vielä pitkää nenää. Osastolta laittoivat lähetteen syöpäpolille.
Kuulin, että itse syöpäkin voi nostaa tulehdusarvoja ja pitää yllä kuumetta.

Kotiuduin eilen, crp oli yhä 102 ja lämpö nousi heti 38.7 kun pääsin kotiin. Osastolla aloitettu iv-antibiootti vain vaihdettiin tabletteihin. Ensi viikon torstaina pitäisi olla neljäs syto, vaikea uskoa, että siihen mennessä kuntoudun.

Mielialahan se hieman meni miinuksen puolelle. Ja taitaa suonet loppua kesken. Kyllä ne on siitä portista mullekin vihjailleet, mutta sen kauttahan ei kuitenkaan voi verikokeita ottaa.

Mutta taaplataan eteenpäin, syksyiset terveiset kaikille.
-Aurora