Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67954
Aurora Borealis
Participant

Kovasti olet Kia minunkin ajatuksissani. Lämpöisiä haleja sinulle.
Kia toivoi kuulumisia itsestä, joten tässä päivitystä.

Olen jo useamman viikon ajan ollut uupunut ja väsynyt, sadan metrin kävely on tuntunut maratonjuoksulta. Kuiva yskä on myös ollut riesana. Mainitsin tästä pari viikkoa sitten edellisen sytostaattihoidon yhteydessä. On kuulema ihan tavallisia hoidon sivuoireita.
Sitten tämän viikon sunnuntaina nousi lämpö seilaten 37.6. ja 38.2. välillä. Keskiviikko iltana se nousi 38.7.,joten pakkohan se oli lähteä päivystykseen. Otettiin sydänfilmiä, keuhkokuvaa, ja miljoona putkea verta. Oikean keuhkon alalohkossa näkyi varjostumaa. Ensin oli epäily keuhkokuumeesta. Ja tietenkin aloitettiin suonensisäisesti antibiootit. Eilen tehtiin vielä keuhkojen ja rintakehän ct kuvaus. Sieltäpä sitten löytyikin uutena löydöksenä rintakehältä suurentuneita imusolmukkeita. Keuhkojen osalta tilanne jäi epäselväksi, mutta ei taidakaan olla keuhkokuumetta. Tulehdusarvo on kyllä 102 ja lämpöä edelleen 37.8. Mutta eihän syöpäsairasta kannata infektio-osastolla pitää, joten kotiin vain reseptin kanssa. Lähete lähti sitten syöpätautien polille.
Eli vahvasti näyttää siltä, että syöpä jatkaa leviämistään sytostaattihoidoista huolimatta.
Minulle oli uutta, että itse syöpäkin voi nostaa tulehdusarvoja ja pitää yllä kuumetta.

Olihan se melkoinen pläjäys ja pettymys. Meinaapa olla vitsit vähissä. Mutta eipä se auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin.
Syksyiset terveiset ja halaukset kaikille, Kialle oikein erityis sellaiset.