Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67947
pauliina78
Participant

Heippa!

Mä olin eilen psyk.hoitaja juttusilla. Vitsit,siinä on kyllä todella hyvä hoitaja ja meillä nuo kemiatkin kohtaavat. Nyt on ollut vähän helpompaa olla henkisesti, hoitaja kyllä varoitti että ei pidä säikähtää jos tulee takapakkeja. Mieli kun on niin ihmeellinen. Ja ihan kuin oltais maalattu piruja seinille,niin tänään olen ollut aika maassa. Näin viime yönä unen,että aloin vuotamaan verta,ihan hirveästi. Ja mulla oli vielä valkoiset housut ja olin jossain paikassa,en muista missä. Aamulla herätessäni kiitin luojaani että se oli vain unta,mutta tuo ahdistava tunne on seurannut ja vaaninut minua koko päivän. Syöpäsyöpäsyöpä. Ihan kuin joku kuiskis korvaani. Tosi levoton olo. En kuitenkaan ole turvautunut lääkkeeseen,vaan oon yrittänyt touhuilla muuta, ja yrittänyt ajatella mukavia. Lauantaina olen lähdössä hyvän ystävän kanssa Helsinkiin hotelliin yöksi. Ihan vaan kahdestaan. Käydään syömässä, otetaan pari olutta ja turistaan kuulumisia. Se tekee kyllä hyvää. Odotan sitä jo kovasti.

Ehkä huomenna on jo valoisampi päivä. Kialle erityisterkkuja,olet kovasti mielessäni. Kirjoitit kerran mulle että käy juttelemassa vaikka se tuntuisi sillä hetkellä että ei tarvitsisi. Olit aivam oikeassa! Eilen ajattelin ennen hoitajalle menoa,että mulla ok olo, voisin jättää käynnin välistä,mutta sen jälkeen tajusin että kyllä mä vaan sitä tarvitsen. Hoitaja heitti mulle kysymyksen ilmaan että miten me saataisiin pidettyä mun mieli kasassa? Niin,että saisin torpattua sen valtavan ahdistusaallon mikä välillä jyrää mut yllättäen totaalisesti alleen…

Tästä tuli tämmöinen höpötys, piti päästä se purkamaan. Miehelle en viitsi näistä hirveesti puhua koska ei hän ihan täysin tajua tilannettani. Mutta minä uskon että te ymmärrätte täällä.

Kaikkea hyvää jokaiselle omalla taipaleellaan.