Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

#67938
olli k
Participant

Tervehdys!
Vuosi leikkauksesta ja kontrolli psan tulos 0,06. 3 kk kontrollissa oli 0,00, 6 kk kontrollissa 0,03. Sanoin Tyksissa urologille, että käyrä on nouseva. Hän sanoi, että uusilla laitteilla alin arvo on 0,06, eli mittaamaton. Minun kokeeni kaikki on kyllä tehty SataDiagin laboratoriossa Porissa, tiedä sitten onko siellä laitteistoa uusittu.
Virtsan pidätyskyky ei vieläkään ole täydellinen. Riippuen päivän aktiivisuudesta ohuempia vaippoja menee vielä usein parikin päivässä. Yöt voin olla ilmankin. Olen käynyt nyt kolme kertaa uroterapeutilla Uudessakaupungissa. Siellä on hyvä terapeutti kyllä. On tehty mittauksia lantionpohjan puristusvoimasta ja kokeiltu erilaisia treeniohjelmia. Sähköstimulaattorin lainasivat kotikäyttöön. Tämänpäiväinen testi kertoi, että puristusvoima on n. 25% parempi kuin eka kerralla. Olin jo valmis pyrkimään nauhaleikkaukseen, mutta tuloksesta rohkaistuneena päätin vielä jatkaa lihastreeniä uusin ohjein pari kuukautta ja katsoa tilannetta uudestaan.
Uroterapeutin kanssa ihmettelin miksi lihastreeniä ei aloiteta jo heti kun on päässyt leikkausjonoon. Minusta tälläinen uroterapeutin ohjaus ja mittaukset pitäisi olla ohjelmassa kaikille heti leikkauksen jälkeen. Ainakin minulla lihastreeni-info rajoittui yhteen A4 ohjeliuskaan. Tältä foorumilta ja muualta netistä olen itse lisätietoa hankkinut.
Niin ja se erektio… No, ehkä jotain 50% luokkaa. Viagra vois auttaa, mutta ei tämä vaimon sairastelunkaan vuoksi ole nyt se päällimmäinen murhe.

Hyvää loppuvuotta kaikille!