Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67934
ronja
Participant

Kia, muakaan ei haittaa hautajaistoiveista kirjottelu. Melkeimpä päinvastoin, koska olen itsekkin noita asioita miettinyt ikäänkuin lapsille valmiiksi. Alkuun mulla oli paljon hautajaistoiveita, joita olen kirjannut ylös sairastumisesta lähtien. Pikkuhiljaa olen luopunut kaikista pikkujutuista hautajaistoiveisiin liittyen. Jäljellä on enää se, että haluan polttohautauksen ja 2 biisiä on toiveena et se soitettaisiin. Kaikki muu sitten niinkuin lasilleni helpointa on järjestää.

Tämän viestiketjun otsikko puhutteleva.. Joka kerta kun täälä käyn huomaan ajattelevani sitä. Kuka ei pelkää kuolemaa…myönnettävä on että olen pelännyt mutta en enää näe sitä niin pahana varsinkaan silloin kun on voinut oikein huonosti. Tällä erää voin hyvin, koska sytkyannosta on pienennetty ja antoväli on 4 vkoa. Vasta marraskuus kuvataan mitä syöpä tästä sanoo.
En jaksa sitä miettiä, koska tämä hyvä vointi, vaikka se olisi lyhyempi jakso, on parempi kuin se, että ḿakaa huonossa kunnossa sairaalassa eikä pysy pystyssä. Aggressiivinen ja levinnyt tämä syöpäni on. Maksaan, keuhkoihin ja muuallekkin lonkeronsa tunkenut.

Kyllä näistä asioista pitää saada puhua tällä palstalla. Kelle sitten puhuis jos ei tänne voi tuntojaan kirjoittaa. Viimeiseen henkeen asti eletään.Päiviä ja tuntemuksia tulee päivästä riippuen ja niiden kans on vain välillä pakosta tultava toimeen ja päästävä eteenpäin. Kohdallani eniten pelkään kipuja, kuolemaa en enää pelkää. Paino sanoilla en enää.

Hyviä ja kivuttomia päiviä kaikille toivoen , Ronja