Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67870
Sohvi
Participant

Mulla oli tänään tomografia. Sitä varten piti käydä verikokeessa viime viikolla. 5 krt pisteli hoitaja, välillä kokeili rystysestä. Sitten sanoi, että pitää ottaa toinen kun itse tulee sokeaksi. Suoneni löytyi hyvin, mutta kovin karkailivat ja tuo paras suoni mitä sytojen aikaan pisteltiin oli vielä aivan kova(vika syto oli tammikuussa) No toinen sai sitten, vaikka kauhean mustelman siihen sai, mutta pääasia oli että sai pullonsa otettua.
Tomografiassa kanssa pisteltiin ja nyt tuli yllättävää tietoa. Hoitaja meinasi vasenta kättä ja sanoin, että ei siitä saa ottaa. Sanoin, että mulle on todella painotettu että leikatusta puolesta ei voi enää ikinä. Hän sanoi, että kyllä jos ei turvotusta ole ja vuosi mennyt, niin leikatusta puolestakin voi ottaa. Näki varmaan mun ilmeestä ihmetyksen ja sanoi hakevansa lekurin mulle tämän kertomaan. No ei ollut vapaalla, joten onneksi sai otettua taas tuolta oikealta puolelta. No tämäpä pitää selvittää, sillä olisipa helppoa jos jatkossa (jos noi ei oikein palaudu ja tarttee näytteitä) niin voisi ottaa vasemmaltakin puolelta.
Viikon päästä sitten valmistuu, toivotaan ettei mitään ihmeellistä löydy ja oli vain juurikin sen takia kun aluksi niitä syöpämarkkereita löytyi. (mammo ja ultra oli ok). Sen jälkeen aion kyllä huokaista enkä mieti tätä kun vasta sitten kun on taas seuraava tarkastus ensi syksynä. Hyvää syksyä kaikille!