Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67685
Kia Kolangio
Participant

hei kaikille,
tänään vaihteeksi huono päivä.
ärsyynnyn todella pienestä ja tuntuu siltä, että tämä onkin se rehellisin olomuotoni useamminkin.
Aurora, kirjoittelit että toivot itsellesi samanlaista mielenrauhaa joka mun teksteistä huokuu, mutta kyllä näitä ahdinkoja – niin pienempiä kuin isompiakin – saa välillä tosissaan potkia jotta jaksaisi taas.
tiedä sitten onko tällä tekemistä aivotoimintani/kemikaalien kanssa, sillä kun kipulääkettä nostettiin niin samalla mun mielialalääkitystä alennettiin yhteensopivuus-ongelman takia. siitä on vain kuusi päivää mutta olen nyt jo huomaavinani sen vaikutuksen.
kaupassa teki mieli pamauttaa kassilla päähän erästä kiireistä nuortamiestä. työhaalareista ja ostoksistaan päätellen hän oli lounastauollaan.
lisäksi silmissäni on välähdellyt oudosti viime päivien aikana. sekunnin murto-osan ajan olen näkevinäni vaaleita ”valoilmiöitä”.
tein jo paluun vanhaan milligrammaan mielialalääkityksessä ja nyt yritän taas kerran alentaa kipulääkityksen entisiin vuorokausi-mittoihin.
en halua jahkailla asian suhteen ollenkaan. lääkärillekin kerron vasta sitten kun olemme jonkun muun syyn takia tekemisissä.

iltakuumeilua edelleen. tekisi mieli sanoa että paskat siitä, kuten näköjään jo sanoinkin. kurjina päivinä toivoisin saavuttavani sellaisen välinpitämättömän tilan kun ei iloitse eikä murehdi mitään.
en tiedä, vähän vaikea sanoittaa tämän päivän tunnelmiani, puhumattakaan mitättömiä ajatuksiani, joita ei taida edes olla.
ehkä mun kannattaisi vielä kertaalleen mitata kuume ja painua sitten nukkumaan. lukea vähän aikaa kirjaa ja nukahtaa armolliseen uneen.
taidan toimia näin.

joten hyvää yötä kaikille. huomenna on taas uusi päivä. Kia