Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67634
MaKo
Participant

Toivottavasti Maya on jo toipunut sairaalakeikasta. Jännää on, että kun tulee mitä tahansa muuta sairautta, niin syöpä jää taka-alalle…mutta palaa kyllä sitten taas aktiiviseksi ajatukseksi. Jaksa vielä vähän odottaa….
Tuikskun TT-kuvat olikin hyvät, jospa se sun khkohdallasi oli sitten siinä se syöpä. Vähän vielä lääkitystä, ja sitten se olis ohi. Mulla muuten hävis neuropaattiset oireet aika pian tiputuksen lopettamisen jälkeen, toivotaan että sullakin.
Toivotaan että Jusen syöpä on semmooinen kertarysäys ja selviät sillä vielä ens vuoden kontrollilla.
En tiedä yhtään kuinka yleistä toi uusiminen on, mutta mulle lääkäri sanoi jo silloin aikoinaan, että se mun syöpäni on sellaista aggressiivista sorttia joka voi olla mun riesana loppuelämäni.
Olin kuitenkin sen 5 vuotta tautivapaana, joten joo, puskista tuli labrakokeiden muutos kasvainmerkkiaineessa.
Näinhän se aika sitten kuitenkin kuluu, että jo ensi viikolla sitten pääsen vihdoin TT-kuviin aj sinne lääkärin vastaanotolle. odotan kyllä ihan hirmuisesti sitä, mutta kyllähän te tiedätte, jokainen teistä on ollut samassa tilanteessa.
Henkisesti on jonkin verran helpottanut, mutta aika ajoin joudun kyllä turvaamaan rauhottaviin. Yritän pitää itseni sopivan kiireisenä, jolloin ajatukset on niissä muissa asioissa. Mä teen kolmea vapaaehtoistyötä, joten puuhaa kyllä riittää, lisäksi mulla on kotileipomoyritys jossa teen tilauksesta kaikenlaisia kakkuja. Mä olen sen verran levoton luonne etten voi oikein pysyä paikoillaan, ja toi on mun konstini pysyä järjissäni, tapaan muita ihmisiä, tunnen itseni tarpeelliseksi ja tärkeäksi, teen jotain yhteiskunnallisesti hyödyllistä. Sosiaalisuus on mun luonteessa vahvana……
Ihanaa kun on taas lämmintä, nautitaan näistä tämän kesän viimeisistä helteistä ja kerätään voimia syksyä varten.
Hyvää yötä kaikille !!