Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67595
Tuisku56
Participant

Hei taas!
Olin tänään lääkärin vastaanotolla. Viikon takaisessa tt-kuvauksessa ei ollut mitään syöpään viittaavaa- mikä helpotus! Veriarvot olivat ihan ok. Sytotiputukset lopetetaan koska kylmänarkuus on jatkuvaa ja tuntomuutoksia on tullut jalkoihin. Tableteilla mennään loppuaika, eli neljä jaksoa tabuja.
Kabesitabiinin määrää hieman nostetaan ja saa nähdä miten vatsa kestää. Onneksi on aina mahdollista palata sellaiseen annostukseen josta ei tule ylitsepääsemättömiä oireita.
Olen oikeastaan tyytyväinen että tippaa ei enää anneta, sen jälkimainingit eivät olleet kovin mukavia. Ja jotenkin tuntuu että voisi palata normaaliin elämään kun ei tarvitse juosta sairaalassa eikä labrassa niin usein. Tilannetta seurataan toki ja jos jotain ilmenee, puhelimella sitten saa lisäohjeita.

Mulla on lisäksi vielä kakkostyypin diabetes. Sen hoitotaso on hieman kärsinyt tämän syöpähoidon takia. Nyt siihen kiinnitettiin enemmän huomioita ja hienosti keskustelee syöpäosaston lääkäri terveyskeskuksen omalääkärin kanssa. Hyvää yhteistyötä tekevät.
Eli sain siihenkin nyt sitten uudet hoito-ohjeet ja lääkityksen. Onneksi en joudu vielä pistämään vaan selvitään tableteilla.

Eli näin jatketaan. Viimeinen syöpätabletti jakso päättyy marraskuun lopussa. Sen jälkeen tt-kuvaus ja sitten lopputarkastus. Ja sitten siirryn takaisin Jorvin kirjoihin jossa alkaa 5-vuoden seuranta. Tällainen suunnitelma on nyt olemassa, toivottavasti kaikki menee suunnitelman mukaisesti.

Lämpimiä loppukesän päiviä teille kaikille ja tsemppia!

– Tuisku