Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67578
kuutamolla
Participant

Iltoja Ystävät! Viikonlopussa taas ollaan ja eka työviikko takana. Eilen meillä oli suunnittelupäivä( olen päiväkodissa siis töissä opena) kolmen päiväkodin henkilökunnan kesken. Tuntui todellakin ihmeelliseltä olla VIELÄ mukana. Sain paljon halauksia, mutta kukaan ei tentannut liikoja voinnistani. Haikea tunnekkin oli. Olen jäämässä eläkkeelle näillä näkymin lokakuun loppupuolelle(ensin lomalle ja siitä sitten eläkkeelle),jos ei jo aiemmin tule terv.pulmia. Olen aina tykännyt työstäni ja lienen jotain oppinutkin ja osannutkin vuosien varrella, yli 40 v.lasten parissa. Lapsilta saa aina aitoa palautetta, hyvässä ja pahassa! Toisaalta eläkkeellä saa pötkyillä ja levätä oman kunnon mukaan. Kysymyksiin, mitä aiot tehdä eläkkeellä, en osaa sanoa oikein mitään. Itsellä syöpä ja sen mahdollinen uusiutuminen estää isommat suunnitelmat. Vuosi sitten en tiennyt tulevasta mitään, vaikka kasvain oli muhinut sigmasuolessa jo pitkään. Onhan tähän vajaaseen puoleen vuoteen sisältynyt monenlaista: syöbän löytyminen sattumalta, leikkaus, hoidot vaikeine haittavaikutuksineen, muuttokin siinä välissä ja uusi työpaikka. Alakulo/masennus vielä viimeisimmäksi. Joka on helpottunut lääkityksen avulla!! Kiitollinen saan olla paljosta. Hyvä parisuhde, rakkaat lapset ja kaksi lastenlasta, ihanat ystävät ja te kaikki täällä palstalla. Olen saanut ensiluokkaista hoitoa yliopistosairaalassa, jonne on kotoani vaan muutama kilometri. Sinne on ollut helppo mennä kaikkiin sair.liittyviin juttuihin. Helppo taival tähän asti enimmäkseen. Kunnioitan valtavasti teidän kaikkien asennetta ja tsemppaavaa mieltä. Kiaa jaksan ihmetellä! Hän kannustaa meitä kaikkia, ja niin avoimesti kertoo kaikesta, mm.hautajaissuunnitelmistaan. Mistä ihmeestä hän saa asenteen ja voiman kaikkeen?! Nyt katsomaan ”Elämäni biisi” ohjelmaa. Oma tärkeä biisi on ”Katson sineen taivaan”. Sillä on minulle sellainen uskonnollinen merkitys…ohjaa kotiin mua! Enkelin siipien suojelua(jos haluat uskoa moisiin) tai jaksamista muuten vaan ja sitä asennetta,,voi hitsi,,,
Siinä on minulla vielä paljon oppimista! Lämmöllä….kuutamo