Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67575
kuura
Participant

Moikka!

Lääkäri soitteli hyviä uutisia, eli oli vain sitä ais:ää. Niin helpottunut olo, mutta kyllä tässä saa vielä jännittää. Lääkäri laittoi mut kohdunpoistojonoon, eli leikkaus tulee puolen vuoden sisällä. Kysyinkin lääkäriltä, voiko (vaikka poistetun kudospalan reunat olivat puhtaat)jossain ylempänä kanavassa kasvaa vielä jotain.. On kuulemma teoriassa mahdollista. Mutta lääkärin mukaan ei ehdi kasvaa syöväksi asti ennen leikkausta. Ja mulla poustettiin lisäksi vielä toinen pala ylempää kanavasta ja se oli kokonaan puhdas. Kyllä tässä vähän epävarma fiilis on, mutta yritän jättää sen taka-alalle.

Tekis mieli mennä myös pian testauttamaan tuo hpv! Sehän siellä voi alkaa tehä uutta muutosta, jos on edelleen positiivisena. Jos olisin vielä toivonut lapsia, eikä kohdunpoistoa tehtäis, mut olis kutsuttu kolposkopiaan puolen vuoden päästä.. Voi olla, että on pakko mennä papaan yksityiselle viimestään muutaman kuukauden päästä, oman mielenrauhan takia.

Tosi hyvin sanottu tuossa kirjassa asia! Ei mitään oireitä ja yhtäkkiä kuulet, että syöpää.. Tai mun tapauksessa, että vakava esiaste, joka saattaa olla. Kyllä siitä jää epävarmuus pitkälle tulevaisuuteen.

Sulla on vielä muutama pitkä päivä odottelua. Koitahan kestää.