Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67556
Tuisku56
Participant

Hei vaan,
tästä omasta tilanteestani vielä…..

Kun jäin pois töistä YT:n takia, olin oikeastaan jo jonkun aikaa toivonut, että tulisipa se eläkeikä pian.

Tunsin itseni väsyneeksi ja vauhti työpaikalla alkoi olla niin kova, että en tuntenut enää mielenkiintoa kaikkiin asioihin. No, sitten pyynnöstäni (tai sitten muuten..) sain jäädä pois. Sanon ”sain” vaikka muitakin irtisanottiin ja heille se ei todellakaan ollut ”saatu” juttu :(
Tämä YT jäi ajatuksissa syöpädiagnoosin alle, eli en siinä kohtaa ajatellut muuta kuin sairastumistani.
Kun tilanne on tässä tasaantunut, on ajatukset kulkeutuneet entiseen työhön ja työkavereihin. Heitä en edes kerinnyt missään vaiheessa kiittää vuosista enkä hyvästellä, kun olin sairaslomalla YT:n ratkaisuvaiheessa. Unissa vaellan usein töihin, mutta en enää osaa sinne mennä ja olen menossa jonnekkin aivan tuntemattomaan paikkaan.
Onneksi entinen esimieheni pyysi, että pidetään eläkekahvit vielä tässä syksyllä. Varsinaisesti jään eläkkeelle helmikuun alussa. Siellä voin sitten tavata lähimmät työkaverit.

Mutta aikamoinen ajatusten myllerrys on ollut. Monta asiaa mielessä ja elämän muutos on suuri.
Välillä on tunne että mitäs nyt? Tässä menee vielä jonkin aikaa kun saan näitä hoitoja- entäs sen jälkeen? Jos syöpä ei heti uusiudu, olenko sitten terve? Vai odotanko koko ajan sydän syrjällään että milloin se uusiutuu? Pystynkö jatkamaan normaali elämää ajattelematta joka päivä sitä pahinta?

No, näitä sitten mietitään….eivät ole ihan niitä positiivisimpia asioita. Onneksi ihminen taitaa olla pohjimmiltaan sellainen, että se pyrkii unohtamaan kurjuuden ja etsimään asioista niitä aurinkoisempia puolia.

Näin itse yritän tehdä.

– Tuisku