Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67549
MaKo
Participant

Kiva että jotkut sentään kirjoittelevat!! Vaikka aika hiljainen ryhmä vaikuttaa olevan…..
Mä olen myös eläkkeellä, siis työkyvyttömyys-sellaisella. Mun toisessa syöpäleikkauksessa katkaistiin vahingossa?? jalan femoraalihermo, ja työnteko loppui siihen paikkaan.
Olin pitkään katkera koska se vaikutti niin paljon mun kaikkeen tekemiseeni, tykkäsin tosi paljon työstäni, ja olin kovin liikunnallinen ja paljon liikkeessä. Sitten en voinutkaan tehdä mitään samaa kuin aikaisemmin.
Nyt olen rakentanut elämäni hyväksi ja mielekkääksi, ja tykkään olla juuri tässä. Vaikka saisin valita terveen jalan ja työelämän, en taitaisi enää vaihtaa. Muutama vuosi sitten olisin ilman muuta tehnyt kaupat, vaan en enää.
Odotteluu on ihan syvältä. Mun vaihtoehdot syövän suhteen ovat niin, että on joku pieni kynnenkokoinen kasvain jossain suolen mutkassa, joka erittää merkkiainetta. Ja nips naps, sen saa leikattua, ehkä tähystyksellä. Tai sitten syöpä on levinnyt keuhkoihin ja maksaan, ja ehkä suolistoonkin. V. 2012 kontrollissa huomattiin heti, että merkkiainetta on veressä. Silti oli jo 5 etäpesäkettä ja vatsaontelo täys musinoottista kasvainta. Joten mitä vaan voi olla, missä vaan, ja kuinka paljon vaan.
Olen paljon jutellut läheisten ja tuttavien kanssa, ja se toivottomuus, josta kerroin aikaisemmin alkaa väistymään.
Kun mulle kerrotaan, että olen vahvin ihminen ikinä, selviytyjä, elämänhaluinen, positiivinen, ja jo 3 syöpää selvittänyt, alan itsekin uskoa, että ehkä selviänkin. Jotenkin on sellainen tunne, etten voi pettää näitä ihmisiä, jotka uskovat minuun.
Eli kyllä!!!! Tästä aion selvitä!!!!