Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67540
pauliina78
Participant

Heissan! Kiva että alat parantumaan loopista! Ja hienoa että se pipellenäyte oli puhdas! Tuosta adenosta en osaa sanoa miten se pomppii jos pomppii…sitä minäkin pelkäsin ihan hirveästi kun loopin jälkeen sanottiin että kaikki tuli pois,mutta leikkaus tulee. Eli tiedän nuo ihan samat tuntemukset ja ne ovat veemäisiä. Mut sä selviät. Oli tulos mikä tahansa niin sä selviät. Toi soittoaika on tosi paska, mulla oli silloin ihan sama, että soitetaan 8-16 välillä, siinä sitten ootteli pelko perseessä koska puhelin soi.

Oon pahoillani sun ystävästä, itsellä karsiutui/etääntyi valitettavasti ihmisiä syöpärumban aikana. Ehkä se on muillekin vaikea asia juteltavaksi,mutta edes se mitä kuuluu-kysymys tuntuu kivalta. Että välittää.

Mulla on kanssa aikamoinen jännitys päällä. Tilasin itselleni ke gynetarkastuksen…mulla ei oo syöpäpolin kautta minkäänlaisia tarkastuksia,se yks oli ja sitten se oli moro…ja oirepolin asiakkaaksi. Eli nää tarkastukset pitää itse yksityisellä kustantaa. Mulla on suositus kerran vuoteen, papa otettiin tammikuun lopussa ja ultra,olen siis vähän etuajassa mutta aattelin josko sitten sais mielenrauhan,edes vähäksi aikaa. Olettaen että kaikki on kunnossa. Toivon niin.

Kirjoittele kuura tänne kuulumisia jos se yhtään oloa helpottaa. Samassa odotuksen ahdistavassa veneessä ollaan…