Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67539
Tuisku56
Participant

Hei kaikille!

Mukava on lukea teidän kirjoituksia. Ja kuinka kaikesta huolimatta jaksatte olla niin positiivisia. Kiitos siitä, se auttaa minuakin!

Tänään on tt-kuvaus ja sen tuloksia saa odotella pari viikkoa.
Itselläni on se tilanne että jäin työstä pois silloin kun tämä ”appelsiini” löydettiin. Jäin ensin sairaslomalle kun se hemoglobiini oli alhainen. Sitten alkoivat työpaikan yt-neuvottelut ja silloin sanoin, että voisin jäädä vapaaehtoisesti pois koska eläkkeelle jäämiseen on vain reilu puoli vuotta. Ja näinhän siinä sitten tehtiin, sain paketin, jolla nyt sitten elelen tuonne helmikuulle ja sitten eläkkeelle. Tietysti toisiakin vaihtoehtoja olisi ollut mutta tämä on nyt tuntunut ihan hyvältä. Saan sairastaa rauhassa.

Tämän sairauden myötä olen kyllä mielestäni muuttunut, ei enää tarvitse välittää kaiken maailman turhista jutuista. Esim. eilen koirien kanssa lenkillä ollessani silmiin osui taas niitä koirankakkoja. Aikaisemmin asia on raivostuttanut mutta nyt ajattelin että pikkujuttu, olkoot. Suhteet lähimmäisiin on muuttuneet mielestäni lämpimimmiksi, nautitaan pienistä yhteisistä hetkistä. Eli ei niin pahaa, että ei jotain hyvääkin.

Olen ollut kova reissaamaan. Nyt tämän hoitojakson aikana ei kuitenkaan se ole mahdollista ja uusien matkojen suunnittelu on ollut jäissä. Nyt kuitenkin päätin että jouluksi haluan pois kotoa ja aloin tässä suunnittelemaan joulureissua :)

Kesää on kuitenkin vielä jäljellä joten nautitaan siitä.

– Tuisku