Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67538
kuura
Participant

Viikonloppuna loopin jälkeiset ongelmat hellitti ja tehtiin kaikkea kivaa perheen kesken. Eilen illalla sitten iski taas ahdistus. Saan perjantaina tuloksia, lääkäri soittaa kymmenen ja neljän välillä. Jos tietäis ajan vähän tarkemmin, vois järjestää itsensä johonkin rauhalliseen paikkaan. :( Kamala ottaa töissä vastaan tuollainen puhelu. Pelkään ihan hirveästi, että mulla on syöpä. Sitäkin mietin, että vaikka ne loopilla poistetut palat olis ”vaan” sitä AIS:a, voiko jossain ylempänä kohdunkaulalla kasvaakin ihan syöpäkasvain?

Multa otetiin jo silloin kolposkopiassa kohdusta näyte (ehkä se pipelle?), se oli normaali. Lisäksi otettiin kohdunkaulakanavasta, mutta siitä ei saatu tarpeeksi näytettä, että olisi voinut patologi sanoa luotettavasti juuta eikä jaata. Jos nyt en ihan pihalla ollut loopissa, käsittääkseni multa otettiin siellä uus kohdunkaulankanavanäyte. Ehkä siitä näkee, jos on ylempänäkin kanavassa jotain..

Ystäväni, jolle ole tästä kertonut, ei ole kysynyt kertaakaan sen jälkeen, mitä kuuluu. :( On kyllä tosi yksinäinen olo.