Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67534
MaKo
Participant

No ei todellakaan ole tyhjänpäiväinen palsta!!!! Päinvastoin, jos täällä olis vaan tiukasti pelkkää sairautta ja kurjuutta, tuskin viitsisin edes lukea.
Kaikilla meillä on kuitenkin siinä syövän reunassa ihan oikea elämäkin, jossa tapahtuu vaikka mitä, ihan arkipäiväisiäkin asioita, mutta niistä on kiva lukea, ja kirjoittaakin. Sitä sanotaan muistaakseni tuolla livemaailmassa keskusteluksi ;)
Mun ekassa syövässä oli niin, että mitkään merkkiaineet ei olleet koholla, mulla ei ollut mitään syöpään viittaavia oireita, ja ikääkään ei ollut ”tarpeeksi”. Kukaan ei osannut epäillä syöpää, ja vaikka olinkin yli 1/2 vuotta sairaalakierteessä ja vasemmalla alavatsalla tuntui käteen ihan selvä möykky , missään vaiheessa ei mainittu sanaa syöpä. Tutkittiin varjoainekuvauksella, ultralla koitettiin muutamaan otteeseen saada neulanäyte (ei saatu), röntgenillä, magneetilla, tähystyksellä (joka ei ihan onnistunut). Lopuksi lääkäri sanoi, että nyt täytyy avata tulehduksesta huolimatta ja katsoa mitä siellä on. Siksi olikin täys yllätys, sekä leikanneelle lääkärille, että mulle, kun patologin tulokset saapuivat.
Kansainväliset suurmarkkinat on kivoja! Niin paljon kaikkea erilaista ja uutta krääsää(kin), ja ruokaa!!!! Missä ne nyt on?
Me meinattiin huomenna lähteä uivaan venenäyttelyyn, ja sitten jonnekin syömään. Se on ollut meillä tapana jo vuosia, ja mun mielestä siellä mikään ei muutu mutta mies näkee ne veneet vähän eri tavalla, ja väittää siellä olevan jotain uuttakin ;) Kiva ilma kuitenkin tulossa, ja ainahan se on mukavaa päästä vähän kotinurkilta pois.
Nyt hyvää yötä teille, kauniita unia ja mukavaa viikonloppua.